Diensten

Websites, webshops, applicaties en grafisch ontwerp

Websites

Ook een fris ontwerp voor je website dat uitnodigt om contact op te nemen? We werken binnen de huidige huisstijl of zorgen voor een verfrissend design dat bovendien bijdraagt aan je vindbaarheid op internet. Klinkt dat te mooi om waar te zijn? Daag ons uit, we zijn het team van webspecialisten dat je hier uitstekend mee van dienst kan zijn.

Websites die we ontwerpen verhogen de conversie en zijn geschikt voor in iedere branche. We helpen je een webstrategie te ontwikkelen, bouwen de website en verzorgen desgewenst ook het onderhoud. Neem contact op en ontdek hoe we de verschillende disciplines met elkaar combineren.

Deel informatie op Social Media
Websites

Webshops

Breng je winkel bij jouw klanten naar binnen: webshops zijn dag en nacht open en kennen geen geografische grenzen. Bied klanten de mogelijkheid door jouw assortiment te bladeren en de producten van hun keuze eenvoudig online af te rekenen. We bouwen professionele webshops die je eenvoudig zelf kunt beheren.

We ontwikkelen de webshopstrategie, verzorgen een fris ontwerp en nemen de bouw voor onze rekening. We denken aan de vindbaarheid en zorgen voor een webshopontwerp dat zowel op desktops, laptops, tablets en smartphones meeschaalt. Benieuwd hoe we dat combineren? Neem contact op.

Deel informatie op Social Media
Webshops

Applicaties

Maatwerk bestelsystemen, online reserveringssystemen of een compleet intranet: we ontwikkelen applicaties waar je behoefte aan hebt. We ontwikkelen applicaties die werken in elke browser en kunnen ons richten op ieder platform. Wij vertalen jouw specifieke wensen naar een concreet app-ontwerp of een applicatie voor desktops en laptops.

We programmeren in het uiterst flexibele PHP en zorgen voor een stabiele koppeling met MySQL-databases. Professionele mogelijkheden in combinatie met een grote mate van gebruiksvriendelijkheid. Met onze applicaties is (bijna) alles mogelijk. Ontdekken wat er onmogelijk is? Neem contact op.

Deel informatie op Social Media
Applicaties

Grafisch ontwerp

Creativiteit is ongrijpbaar en levert tegelijkertijd unieke ontwerpen op. We ontwierpen reeds talloze logo’s, visitekaartjes, brochures en bijvoorbeeld flyers. We zijn ook jou daar graag mee van dienst, net als wanneer je een uitnodiging voor een verjaardag, geboorte of bruiloft wilt laten ontwerpen. Professioneel grafisch ontwerp in de door jou gewenste stijl.

Creatieve kracht te over, die we aan je overbrengen op basis van de finale ontwerpen in diverse handige formaten. We zorgen ervoor dat je het grafisch ontwerp zowel online als offline kunt gebruiken voor het doel dat je voor ogen hebt. Neem contact op, we horen graag wat je wilt laten ontwerpen.

Deel informatie op Social Media
Grafisch Ontwerp
Internetbureau Jun-E-Jay