Ons Team

Wij staan dagelijks voor je klaar

Webspecialisten in Haarlem

Internetbureau Jun-E-Jay bestaat uit een team van zelfstandig ondernemers die graag de handen ineenslaan. Strategie, ontwerp, ontwikkeling en optimalisatie: het zijn de kerntaken waarmee we bedrijven helpen hun online media vorm te geven. We zijn een flexibel team, tot in het extreme. We bepalen per project wie de strategie bepaalt, wie het ontwerp maakt en de ontwikkeling verzorgt. We stemmen het team af op de branche, de specifieke wensen en de ervaring met bepaalde uitdagingen.

Sinds de oprichting in 2011 zijn we gegroeid tot een team van 6 specialisten. Ervaren en deskundige krachten, allen binnen hun eigen vakgebied. Websites, webshops, applicaties en grafisch ontwerp: dat is waarin we als team uitblinken.

Deel informatie op Social Media
Ons Team
Ons team - Michel

Michel

Creatief Directeur/Webdesigner/Webdeveloper

Michel houdt zich bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van websites, webshops en applicaties. Daarnaast houdt hij alle projecten en processen in de gaten.

Neem contact op met Michel

Alex

Webdeveloper

Alex houdt zich, net als Martijn, als webdeveloper voor Internetbureau Jun-E-Jay bezig met het ontwikkelen van websites, webshops en applicaties. Hij zet de website, webshop en webapplicatie ontwerpen om in unieke maatwerk sites, shops en applicaties.

Neem contact op met Alex

Jules

Online Marketeer

Jules weet, net als Dennis, als geen ander hoe je een online marketingstrategie neerzet die werkt. Jules zet SEA, Facebook Advertising, Display Advertising, Remarketing en E-mailmarketing in om de doelen van onze klanten te bereiken.

Neem contact op met Jules

Mart

Webdesigner

Mart houdt zich als designer voor Internetbureau Jun-E-Jay bezig met het ontwerpen van websites, webshops en applicaties. Hij maakt de ontwerpen voor unieke maatwerk sites en shops.

Neem contact op met Mart
Internetbureau Jun-E-Jay