FJ PRODUCTIES

Wordpress website op maat

FJ Producties

FJ Producties heeft ons gevraagd om hun nieuwe website te ontwikkelen. De nieuwe website moest volledig aansluiten bij hun stijl en doelgroep. Het ontwerp is aangeleverd en wij hebben de website ontwikkeld in het Wordpress CMS.

Deel dit project op Social Media

Website ontwerp & ontwikkeling

We kozen voor het WordPress CMS, zodat FJ Producties alles zelf gemakkelijk kan beheren. We bouwden op basis van de specifieke wensen en behoeften, zodat het eenvoudig is om pagina’s en berichten toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen.

Vanuit onze betrokken houding adviseerden we enkele aanvullende functies die sterk bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Tijdens de ontwikkeling onderhielden we nauw contact met de klant, om de wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen.

Deel dit project op Social Media

Volledig responsive

Het resultaat in het WordPress CMS is een volledig responsive website die meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt. De website is geschikt voor desktops, laptops, tablets en smartphones.

De stabiele basis in WordPress vormde de ideale start. In overleg met FJ Producties zorgden we voor aanvullende functies en mogelijkheden, zonder het CMS onnodig complex en daarmee minder gebruiksvriendelijk te maken.

Deel dit project op Social Media

Maatwerk Wordpress website

We hebben de website geheel op maat gemaakt in het Wordpress CMS, zodat FJ Producties de website zelf gemakkelijk kan beheren. Pagina's en berichten toevoegen, wijzigen en verwijderen is allemaal te realiseren met een paar klikken.

We hebben de basis van Wordpress gebruikt en daar diverse functies bijgebouwd om tot het beste resultaat te komen. Hiermee hebben we gezorgd voor een website waar wij trots op zijn en waarmee FJ Producties de gestelde doelstellingen kan behalen.

Deel dit project op Social Media
Internetbureau Jun-E-Jay