ICEBAR XTRACOLD

WordPress applicatie op maat

Icebar Xtracold

Icebar Xtracold heeft ons gevraagd om hun nieuwe reviewsysteem te ontwerpen en ontwikkelen. Het nieuwe reviewsysteem moest volledig aansluiten bij hun stijl en doelgroep. Samen hebben we de structuur van het reviewsysteem bepaald en aan de hand daarvan zijn wij aan de slag gegaan met ontwerp.

Het ontwerp hebben wij stap voor stap voorgelegd aan Icebar Xtracold ter goedkeuring. Nadat alle ontwerpen waren goedgekeurd hebben wij het reviewsysteem ontwikkeld in het WordPress CMS.

Deel dit project op Social Media
Icebar Xtracold - combi weergave

Applicatie ontwerp & ontwikkeling

We kozen voor het WordPress CMS, zodat Icebar Xtracold alles zelf gemakkelijk kan beheren. We bouwden op basis van de specifieke wensen en behoeften, zodat het eenvoudig is om pagina’s en berichten toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen.

Vanuit onze betrokken houding adviseerden we enkele aanvullende functies die sterk bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Tijdens het ontwerp en de ontwikkeling onderhielden we nauw contact met de klant, om de wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen.

Deel dit project op Social Media
Icebar Xtracold - desktop weergave

Volledig responsive

Het resultaat in het WordPress CMS is een volledig responsive applicatie die meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt. De applicatie is geschikt voor desktops, laptops, tablets en smartphones.

De stabiele basis in WordPress vormde de ideale start. In overleg met Icebar Xtracold zorgden we voor aanvullende functies en mogelijkheden, zonder het CMS onnodig complex en daarmee minder gebruiksvriendelijk te maken.

Deel dit project op Social Media
Icebar Xtracold - tablet weergave

Maatwerk WordPress website

We hebben de applicatie geheel op maat gemaakt in het WordPress CMS, zodat Icebar Xtracold de applicatie zelf gemakkelijk kan beheren. Pagina's en berichten toevoegen, wijzigen en verwijderen is allemaal te realiseren met een paar klikken.

We hebben de basis van WordPress gebruikt en daar diverse functies bijgebouwd om tot het beste resultaat te komen. Hiermee hebben we gezorgd voor een applicatie waar wij trots op zijn en waarmee Icebar Xtracold de gestelde doelstellingen kan behalen.

Deel dit project op Social Media
Icebar Xtracold - telefoon weergave
Internetbureau Jun-E-Jay