LINK2TICKET

HTML/CSS website op maat

Link2Ticket

Link2Ticket heeft ons gevraagd om hun nieuwe website te ontwikkelen. De nieuwe website moest volledig aansluiten bij hun stijl en doelgroep. Link2Ticket heeft het ontwerp aangeleverd waarmee wij direct aan de slag konden.

Het ontwerp hebben wij stap voor stap doorgenomen en nadat alle ontwerpen waren goedgekeurd hebben wij de website ontwikkeld in HTML en CSS.

Deel dit project op Social Media
Link2Ticket - combi weergave

Website ontwerp & ontwikkeling

Wij hebben de website in statisch HTML en CSS ontwikkelt, waarna een andere partij het backend systeem heeft gebouwd. Dit systeem is daarna aan de door ons ontwikkelde website gekoppeld voor optimaal resultaat.

De website is volledig responsive en wordt dus goed weergegeven op desktops, laptops, tablets en mobiele telefoons.

Deel dit project op Social Media
Link2Ticket - desktop weergave

Volledig responsive

Het resultaat is een volledig responsive website die meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt. De website is geschikt voor desktops, laptops, tablets en smartphones.

De stabiele basis in HTML/CSS vormde de ideale start. In overleg met Link2Ticket zorgden we voor aanvullende functies en mogelijkheden, zonder het onnodig complex en daarmee minder gebruiksvriendelijk te maken.

Deel dit project op Social Media
Link2Ticket - tablet weergave

Maatwerk HTML/CSS website

We hebben de website geheel op maat gemaakt in het HTML/CSS, zodat Link2Ticket een unieke website heeft waar zij zelf een backend systeem achter hebben gebouwd. Hiermee kunnen ze gemakkelijk pagina's en berichten toevoegen, wijzigen en verwijderen.

We hebben basis CSS gebruikt en daarmee diverse effecten ingebouwd om tot het beste resultaat te komen. Hiermee hebben we gezorgd voor een website waar wij trots op zijn en waarmee Link2Ticket de gestelde doelstellingen kan behalen.

Deel dit project op Social Media
Link2Ticket - telefoon weergave
Internetbureau Jun-E-Jay