MCONOMY

WordPress website op maat

Mconomy

Mconomy heeft ons gevraagd om hun nieuwe website te ontwikkelen. De nieuwe website moest volledig aansluiten bij hun stijl en doelgroep. Mconomy heeft het ontwerp aangeleverd waarmee wij direct aan de slag konden.

Het ontwerp hebben wij pagina voor pagina doorgenomen en nadat alle ontwerpen waren goedgekeurd hebben wij de website ontwikkeld in het WordPress CMS.

Deel dit project op Social Media
Mconomy - combi weergave

Website ontwerp & ontwikkeling

We kozen voor het WordPress CMS, zodat Mconomy alles zelf gemakkelijk kan beheren. We bouwden op basis van de specifieke wensen en behoeften, zodat het eenvoudig is om pagina’s en berichten toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen.

Vanuit onze betrokken houding adviseerden we enkele aanvullende functies die sterk bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Tijdens de ontwikkeling onderhielden we nauw contact met de klant, om de wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen.

Deel dit project op Social Media
Mconomy - desktop weergave

Volledig responsive

Het resultaat in het WordPress CMS is een volledig responsive website die meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt. De website is geschikt voor desktops, laptops, tablets en smartphones.

De stabiele basis in WordPress vormde de ideale start. In overleg met Mconomy zorgden we voor aanvullende functies en mogelijkheden, zonder het CMS onnodig complex en daarmee minder gebruiksvriendelijk te maken.

Deel dit project op Social Media
Mconomy - tablet weergave

Maatwerk WordPress website

We hebben de website geheel op maat gemaakt in het WordPress CMS, zodat Mconomy de website zelf gemakkelijk kan beheren. Pagina's en berichten toevoegen, wijzigen en verwijderen is allemaal te realiseren met een paar klikken.

We hebben de basis van WordPress gebruikt en daar diverse functies bijgebouwd om tot het beste resultaat te komen. Hiermee hebben we gezorgd voor een website waar wij trots op zijn en waarmee Mconomy de gestelde doelstellingen kan behalen.

Deel dit project op Social Media
Mconomy - telefoon weergave
Internetbureau Jun-E-Jay