SPOTONMEDICS WENSEN

WordPress platform op maat

SpotOnMedics Wensen

SpotOnMedics heeft ons gevraagd om hun nieuwe wensen platform te ontwerpen en ontwikkelen. Het nieuwe platform moest volledig aansluiten bij hun stijl en doelgroep. Samen hebben we de structuur bepaald en aan de hand daarvan zijn wij aan de slag gegaan met ontwerp.

Het ontwerp hebben wij stap voor stap voorgelegd aan SpotOnMedics ter goedkeuring. Nadat alle ontwerpen waren goedgekeurd hebben wij het platform ontwikkeld in het WordPress CMS.

Deel dit project op Social Media

Platform ontwerp & ontwikkeling

We kozen voor het WordPress CMS, zodat SpotOnMedics alles zelf gemakkelijk kan beheren. We bouwden op basis van de specifieke wensen en behoeften, zodat het eenvoudig is om pagina’s en berichten toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen.

Vanuit onze betrokken houding adviseerden we enkele aanvullende functies die sterk bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Tijdens het ontwerp en de ontwikkeling onderhielden we nauw contact met de klant, om de wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen.

Deel dit project op Social Media

Volledig responsive

Het resultaat in het WordPress CMS is een volledig responsive platform dat meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt. Het platform is geschikt voor desktops, laptops, tablets en smartphones.

De stabiele basis in WordPress vormde de ideale start. In overleg met SpotOnMedics zorgden we voor aanvullende functies en mogelijkheden, zonder het CMS onnodig complex en daarmee minder gebruiksvriendelijk te maken.

Deel dit project op Social Media

Maatwerk WordPress platform

We hebben de website geheel op maat gemaakt in het WordPress CMS, zodat SpotOnMedics het platform zelf gemakkelijk kan beheren. Pagina's en berichten toevoegen, wijzigen en verwijderen is allemaal te realiseren met een paar klikken.

We hebben de basis van WordPress gebruikt en daar diverse functies bijgebouwd om tot het beste resultaat te komen. Hiermee hebben we gezorgd voor een platform waar wij trots op zijn en waarmee SpotOnMedics de gestelde doelstellingen kan behalen.

Deel dit project op Social Media
Internetbureau Jun-E-Jay