Your Fashion Stories

WordPress webshop op maat

YourFashionStories

YourFashionStories heeft ons gevraagd om hun nieuwe webshop te ontwerpen en ontwikkelen. De nieuwe webshop moest volledig aansluiten bij hun stijl en doelgroep. Samen hebben we de webshop structuur bepaald en aan de hand daarvan zijn wij aan de slag gegaan met ontwerp.

Het ontwerp hebben wij stap voor stap voorgelegd aan Bord & Meer ter goedkeuring. Nadat alle ontwerpen waren goedgekeurd hebben wij de webshop op maat ontwikkeld in het WordPress CMS.

Deel dit project op Social Media

Website ontwerp & ontwikkeling

We kozen voor het WordPress CMS, zodat YourFashionStories alles zelf gemakkelijk kan beheren. We bouwden op basis van de specifieke wensen en behoeften, zodat het eenvoudig is om pagina’s en berichten toe te voegen, te wijzigen en te verwijderen.

Vanuit onze betrokken houding adviseerden we enkele aanvullende functies die sterk bijdragen aan het uiteindelijke resultaat. Tijdens het ontwerp en de ontwikkeling onderhielden we nauw contact met de klant, om de wensen en mogelijkheden optimaal op elkaar af te stemmen.

Deel dit project op Social Media

Volledig responsive

Het resultaat in het WordPress CMS is een volledig responsive webshop die meeschaalt met het scherm dat de bezoeker gebruikt. De webshop is geschikt voor desktops, laptops, tablets en smartphones.

De stabiele basis in WordPress vormde de ideale start. In overleg met YourFashionStories zorgden we voor aanvullende functies en mogelijkheden, zonder het CMS onnodig complex en daarmee minder gebruiksvriendelijk te maken.

Deel dit project op Social Media

Maatwerk WordPress webshop

We hebben de webshop gemaakt in het WordPress CMS, zodat YourFashionStories de webshop zelf gemakkelijk kan beheren. Pagina's en berichten toevoegen, wijzigen en verwijderen is allemaal te realiseren met een paar klikken.

We hebben de basis van WordPress gebruikt en daar diverse functies bijgebouwd om tot het beste resultaat te komen. Hiermee hebben we gezorgd voor een webshop waar wij trots op zijn en waarmee YourFashionStories de gestelde doelstellingen kan behalen.

Deel dit project op Social Media
Internetbureau Jun-E-Jay