Tevreden klanten

Klanten over ons werk

Creatief, positief kritisch, vooruitstrevend en klantgericht. Kortom, value for money!

Michel en zijn team hebben ons plezierig en professioneel geholpen om de nieuwe website van Posthuma Partners te maken. Creatief, positief kritisch, vooruitstrevend en klantgericht. Kortom, value for money!

- Marc Dijkstra van Posthuma Partners -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Zeer blij met de tip die wij kregen om met Michel te gaan praten, deze tip geven wij dan ook graag door!

Michel en zijn team hebben met veel kennis én kunde de website gebouwd die wij ontworpen hadden. Met de juiste tips and tricks van Michel is het eindresultaat super mooi geworden. Wij zijn de tel al kwijt van het aantal complimenten ;-) En door het advies om te gaan werken met Wordpress kunnen wij zeer gemakkelijk nieuwe content en projecten toevoegen.Zeer blij met de tip die wij kregen om met Michel te gaan praten, deze tip geven wij dan ook graag door!

- Jaap van Andel van Jaap van Andel Producties -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Michel is buitengewoon behulpzaam en kundig.

Absolute aanrader. In contact gekomen met Michel na een oproep via LinkedIn voor de vernieuwing van onze B2B website. Offerte was to the point, geen boekwerk. Tijdens de eerste kennismaking een goed idee gekregen van zijn manier van werken. De weken daarop een prettige samenwerking gehad. Gedurende het designproces samen elk onderdeel doorlopen en bij de bouw ook veel contact gehad. Michel is buitengewoon behulpzaam en kundig. Michel heeft veel kennis in huis en zorgt er linksom of rechtsom voor dat alles geregeld wordt.

- Shohan Shah van Posthuma Partners -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Perfecte service, korte lijnen, snelle reacties en denkt met je mee.

Michel heeft onze website verzorgd, wij bevelen hem zeker aan! Perfecte service, korte lijnen, snelle reacties en denkt met je mee. Hij gaat door totdat het resultaat helemaal naar het zin is!

- Margreet Balder van Boekuwzending -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Michel creating a great site to reposition our Cloud services

Michel has helped us in creating a great site to reposition our Cloud services. I’ve seen Michel go beyond in building this website with our team. We worked close together. I recommend him and his team to others.

- Derk-Jan Hilberding van Korton Group B.V. -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

A specialist and quick worker.

Michel has helped me with numerous websites! A specialist and quick worker. Don't hesitate to call him for an appointment.

- Tjeerd Braat van Justanothernerd, BRVVT & Cumlaude.tv -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Heb je ook een website nodig dan is Michel echt een aanrader!

Een vlotte website voor me gemaakt in no-time! Bovendien kan ik ook zelf mijn online portfolio uploaden zonder enige moeite. Heb je ook een website nodig dan is Michel echt een aanrader!

- Roeland Pellis van Pellis Architectuur -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Ik had echt geluk met Michel!

Michel nam een tijdje geleden zelf contact met me op nadat hij me enige tijd had gevolgd op LinkedIn. Ik ben voorzitter van stichting Mtangani. Hij had even wat research gedaan en kwam bij me met de mededeling dat mijn website toch wel voor verbetering vatbaar was. Daar was ik me ook zeer van bewust. Na 10 jaar moet er wel eens wat veranderen. Maar ja, je bent een kleine stichting en wilt daar liever geen geld aan uit geven. Maar wat deed Michel me een fantastisch aanbod. Elk jaar kiest zijn bedrijf een goed doel uit die hun expertise goed kan gebruiken en voor 2018 mocht onze stichting dat gewoon zijn! Ik kon het haast niet geloven, maar er werden meteen stappen ondernomen, we ontmoette elkaar en in no-time had hij door wat ik graag wilde. Alles zeer vlot tot uitvoer gebracht en over een paar dagen zal onze nieuwe site www.stichtingmtangani.nl schitteren! Soms gebeurt het nog wel eens dat iemand echt gewoon goed wil doen zonder voorwaarden te stellen. En ik had het geluk met Michel!

- Corien Norder van Stichting Mtangani -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

We gaan zeker opnieuw met ze werken!

We hebben voor Internetbureau Jun-E-Jay gekozen voor het ontwikkelen van onze nieuwe website. Creatief, flexibel en heel veel WordPress kennis. We gaan zeker opnieuw met ze werken!

- Jochem ter Steege van Cloudwatch.nl -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

De communicatie verloopt altijd snel en efficiënt

Michel heeft goed werk geleverd in het meedenken en opzetten van de website van Abel reizen. De communicatie verloopt altijd snel en efficiënt. Nog steeds maak ik graag gebruik van zijn expertise op gebied van ICT vraagstukken van de website die ik niet begrijp.

- Daan Remijnse van Abel Reizen -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Hij kwam met geniale ingevingen

Michel heeft voor ons een prachtige website gebouwd. Hoewel wij zelf al vol zaten met creatieve ideeën, heeft hij zelf ook enorm meegedacht en hij kwam met geniale ingevingen. Hij is deskundig, zeer professioneel, klantvriendelijk en mega snel! Aanrader!

- Fiona Georgina Sicking van Hidden Vintage -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Mijn website staat als een huis

Michel is een websitebouwer en ontwerper die verstand heeft van zijn vak en kwaliteit levert. Mijn website staat als een huis en met mijn basiskennis aan WordPress kan ik er zelf ook goed mee uit de voeten. Michel is daarnaast zeer servicegericht, Heb ik een probleem of vraag, Michel lost het altijd snel op. Hij ontzorgt mij echt qua website, ik weet dat het onderhoud bij hem in goede handen is. Als persoon is hij betrouwbaar, voor mij een belangrijke reden of ik wel of niet met iemand zaken doe. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik toen uit het woud van websitebouwers en ontwerpers heb gekozen voor Michel. Ik kan niet anders dan hem van harte aanbevelen!

- Erinn Leeuw van Erinn.nu -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Terugkomen in de toekomst. Dat doen we zeker

Internetbureau Jun-E-Jay begreep volledig hoe je een startup met een relatief klein budget, snelle deadline en ingewikkeld website ontwerp kon helpen. Nooit twijfelend, altijd snel en goed adviserend over user experience.

Ze hebben het gebouwd met het vertrouwen dat we bij ze terug komen in de toekomst. Dat doen we zeker. Dit is dé partij voor het ontwerpen en ontwikkelen van prachtige websites!

- Thomas de Groen van Hands Off My Chocolate -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Uitstekende samenwerking

Ik ben erg tevreden over de website die Internetbureau Jun-E-Jay voor ons heeft gemaakt. Hun no-nonse houding, snelle werkwijze en kennis van website design en ontwikkeling waren de basis voor een uitstekende samenwerking. Een aanrader dus!

- Dominic Bakker van Pig & Hen -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Komen altijd hun afspraken na

Al lange tijd werk ik met Internetbureau Jun-E-Jay samen en dat gaat zeer goed. Allemaal harde werkers en komen altijd hun afspraken na. Creativiteit en inzicht zijn echte pluspunten. Ik hoop in de nabije toekomst nog veel opdrachten samen uit te werken!

- Anthony Clifford van Sensia Media -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Hij denkt pro actief mee en dat werkt erg prettig

Michel heeft mijn website een nieuwe uitstraling gegeven. De webshop was al 6 jaar oud en was toe aan een nieuwe look. Naast alle praktische zaken dacht Michel ook mee om een aantal dingen te optimaliseren en om bijvoorbeeld meer omzet te genereren. Hij denkt pro actief mee en dat werkt erg prettig. Ook is hij goed te bereiken en reageert hij vrijwel direct op vragen. Dit is fijn als je winkel gewoon 24/7 open moet zijn. Wil je iemand die mee denkt en je aan het denken zet dan zou ik Michel adviseren.

- Serin Gokhan van Bordenmeer.nl -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Michel is fijn om mee samen te werken

Michel heeft PerTazza geholpen met de livegang van de nieuwe website en een aantal bjibehorende custom development werkzaamheden. Dit naar volle tevredenheid. Michel is fijn om mee samen te werken, begrijpt wat er moet gebeuren en voert dit snel en efficiënt uit.

- Melanie van Kooten van PerTazza -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Binnen 10 minuten alleen beantwoord en doorgevoerd

Michel heeft mijn vraag binnen 10 minuten niet alleen beantwoord, maar ook meteen de wijziging op mijn site voeture.nl doorgevoerd. Top! Dank je wel Michel!

- Esther Verdonk van Praktijk Voeture -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Geduldig, expert en durft te experimenteren met nieuwe features

Michel is een persoon dat tijd voor je neemt en goed luistert naar wat je wensen zijn. Als dat goed is verwoordt en omschreven gaan we samen de verdere invulling doen van het ontwerpen van de website. Michel is geduldig, expert en durft te experimenteren met nieuwe features. Hij gaat nu voor mij de website bouwen en ook dan zullen we via Skype de voortgang bespreken. Graag wil ik Michel als mijn zakelijke vriend op mijn website Vernieuwingskracht promoten, want hij is het meer dan waard!

- Marieke van den Groenendaal van Vernieuwingskracht -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Meedenken voor de beste oplossingen

Michel is een slimme en goede websitebouwer. Hij denkt mee voor de beste oplossingen. Hij reageert snel en adequaat op vragen en mail. Verder neemt hij de tijd en is altijd bereid iets extra's te doen of uit te leggen. Michel is een expert in WordPress en webwinkels bouwen. Levert super werk af. Ben heel blij met mijn websites.

- Angele Bakker van AngeleBakker.nl -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

A great sparring partner

Michel listened very well to what my wishes and demands were. He is a great sparring partner. Brought in his own suggestions and expertise and is never attached to one solution. In short, a fine person to work with and a great professional, delivering a website I very much like!

- Joep Stassen van JoepStassen.nl -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Listens to the issue at hand and quickly recommends solutions and suggestions

I have had dealings with Michel for the last three years. I find that he and his company are extremely easy to deal with. Michel has the ability to listen to the issue at hand and quickly recommend solutions and suggestions to help us reach our goals. In the technological age we live in, it is essential our dealings are with people who are accross the possiblities it offers. Michel and his company certainly meet this criteria.

- Alex Whyte van The Boutique Collection -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Gedreven als hij is kwam hij steeds met goede suggesties

Michel heeft de websites voor Learn Inc. en PPP Zorg gemaakt. Gedreven als hij is kwam hij steeds met goede suggesties om e.e.a. beter te maken en 'van nu'. Hij werkt snel en wil een goed product afleveren, en doet dat ook tegen een goede prijs: welke klant wordt hier nou niet blij van?!

- Annieke van Berckel van Learn Inc + PPP Zorg -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Wij kunnen Michel van harte aanbevelen.

Wij (Supervisie&Co) hebben Michel leren kennen nadat wij een oproep op Twitter hadden geplaatst, omdat wij op zoek waren naar iemand die ons startende bedrijf aan een website kon helpen voor een passende prijs. Deze opdracht was aan Michel goed besteed. Michel was snel, concreet en kon een eerlijke prijs neerleggen die voor ons als startend bedrijf zeer redelijk was. Daarnaast was Michel goed in staat aan 2 'leken' de "Do's & Dont's " van een website uit te leggen, zodat wij snel keuzes konden maken en dus snel van een eigen website waren voorzien. Ook bij vragen nadat de website reeds af was, toonde Michel zijn goede wil door al onze vragen uit te zoeken en te beantwoorden. Wij kunnen Michel dus van harte aanbevelen.

- Maurice Brancart van Supervisie & Co -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

De klant staat bij hem op de eerste plek

Michel heeft onze website ontworpen, hij werkt ontzettend professioneel en de klant staat bij hem op de eerste plek. Michel neemt alle tijd voor de klant, zodat hij de site optimaal en naar tevredenheid van de klant kan maken. Daarnaast is Michel ook erg kundig in zijn vakgebied. Al met al wat het een prettige samenwerking.

- Roel Faasen van ZZP DCS -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

'No, can't do' zit niet in Michels aard

'No, can't do' zit niet in Michels aard: ik heb Michel ervaren als iemand die zoekt naar het antwoord op jouw vraag. Met veel geduld samen werken naar een mooi eindresultaat. Ik ben trots op mijn site!

- Elke de Quay van Beteringesprek.nl -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Michel is great to work with.

Michel is great to work with. He knows his business and has a professional attitude. He does not easily get stressed and always in a good mood. And most importantly answers his e-mail in a timely manner :)

- Bart Ros van Kanso.nl -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit

Vakkundig, flexibel en denkt goed mee

Vakkundig, flexibel en denkt goed mee. Voor een professionele website moet je bij Michel zijn!

- Kasper Sulmann van Gezond Haarlemmermeer -

Deel informatie op Social Media
Logo icon - wit
Internetbureau Jun-E-Jay