Tevreden klanten

Klanten over ons werk

Jochem ter Steege

We hebben voor Internetbureau Jun-E-Jay gekozen voor het ontwikkelen van onze nieuwe website. Creatief, flexibel en heel veel Wordpress kennis. We gaan zeker opnieuw met ze werken!

- Jochem ter Steege van Cloudwatch.nl -

Deel informatie op Social Media

Thomas de Groen

Internetbureau Jun-E-Jay begreep volledig hoe je een startup met een relatief klein budget, snelle deadline en ingewikkeld website ontwerp kon helpen. Nooit twijfelend, altijd snel en goed adviserend over user experience.

Ze hebben het gebouwd met het vertrouwen dat we bij ze terug komen in de toekomst. Dat doen we zeker. Dit is dé partij voor het ontwerpen en ontwikkelen van prachtige websites!

- Thomas de Groen van Hands Off My Chocolate -

Deel informatie op Social Media

Dominic Bakker

Ik ben erg tevreden over de website die Internetbureau Jun-E-Jay voor ons heeft gemaakt. Hun no-nonse houding, snelle werkwijze en kennis van website design en ontwikkeling waren de basis voor een uitstekende samenwerking. Een aanrader dus!

- Dominic Bakker van Pig & Hen -

Deel informatie op Social Media

Anthony Clifford

Al lange tijd werk ik met Internetbureau Jun-E-Jay samen en dat gaat zeer goed. Allemaal harde werkers en komen altijd hun afspraken na. Creativiteit en inzicht zijn echte pluspunten. Ik hoop in de nabije toekomst nog veel opdrachten samen uit te werken!

- Anthony Clifford van Sensia Media -

Deel informatie op Social Media
Internetbureau Jun-E-Jay